2010. március 14., vasárnap

Lezárult a Függetlenségi Harc az Erdély FM-en, a szakértő többek között ezt adta útravalónak: "Mindig újra lehet kezdeni – ez nagyon fontos. Amikor újrakezditek, már nem a zérótól kezditek újra. Ha megálltok vagy visszaestek, sosem szabad elfelejteni, hogy nektek már van egy ugródeszkátok. A folytatás rajtatok múlik."

Több szempontból elbuktam az utóbbi napokban, kezdett afele síklani a gondolkodásom, hogy képtelen vagyok normális életet folytatni, önámítások a próbálkozásaim.. persze, nekem sokkal nehezebb lesz azon a szinten maradni, ami a legtöbb ember számára természetes létállapotot jelent, viszont vannak más erősségeim, és van segítségem.. küzdök minden nap, van amikor feladom egy időre, túl nehéznek érzem, aztán összegyűl az erőm, bátorságom, újra nekilátok, folytatom.

Varjú legújabb trükkje, ha valami nagyon jól megy és megdicsérnek érte, rögtön teszek róla, hogy a lehető legrosszabb fényben jelenjek meg, teljesen letörjön az önbecsülésem, semmiképpen se tudjam elfogadni, kiérdemeltnek tekinteni a dicséretet. Malacka pedig imádja nulláról kezdeni, úgy a legkönnyebb sikereket elérni. Ha mindennap tartania kellene azt a szintet, amit már elért, sosem lenne alkalma fetrengeni a sárban, és nem érezné úgy, mintha a holdon tenné meg az első lépést, mikor végre kimászik a dagonyából.

Also Varjú csőre bekötve, hangszigetelt szobába betéve, Malacka saját vackában, zenével körülvéve, hogy ne halljam, go-go-Genki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum