2010. március 4., csütörtök

faszom szellemi óvodások! ismét.. miért hordoz negatív konotációt egy testrész megnevezése? na vajon miért? fakken manipuláció, féljenek az emberek a saját nemiségüktől, a legjobb szolga a szorongó szolga

gondolati önállóság? nono, inkább a kisebbrendűség uralma.. nem vagyok méltó, uram, nem vagyok méltó.. mihez kisszívem? hogy gondolkozz? hogy ne fecséreld agyad fenomenális képességeit misztikára? dehooooogy.. tapicskoljatok csak a sötétségetek mocsarában, mi pedig próbáljuk tolerálni hülyeségbűzötöket

1 megjegyzés:

  1. Hat en csak annyit akarok hozzafuzni, hogy a vallast mindig a gyenge emberek mankojanak veltem.
    Ahogy te is mondod, szolga, szolga, onmaga tevhitenek szolganak. Isten megmutatja az utat, Isten szabalyaibol nem szabad kiterni, birkaszellem gondolkodas, donteskeptelenseg, fanatizmus... Nem birom a seggem megtorolni onmagamtol, csak ha a biblia is ugy irja, eletem szuletesemtol fogva nem az enyem, az istene, rettegek egy lathatatlan embertol odafenn az egben, nem elek, csak vakon szabalyokat kovetek.
    Nem mondom, a moralis utmutatas kell, szabalyok minden tarsadalomban kellettek... De ne feledjuk mi a vallas. Tomegmanipulacios eszkoz, vilagnezetmagyarazat a felelmen keresztul.
    Igen, az okorban kellett. Feken kellett tartani a tomegeket, es mitol felhetett jobban az ember, mint a megfoghatatlan, legyozhetetlen mindentudo , mindent lato istenektol, akik az ok alazatos kivalasztottjaikon, papjaikon keresztul iranyitottak a nepet...
    Ne feledjuk a tortenelemben hanyszor volt a papok altal kinyilvanitott isten akarata a donto tenyezo amiben mindenki belenyugodott, es nem is vitatta a politikai okokat, vagy a papok es a kiralyok akaratat.
    Ugyebar a kereszteshadjaratok is isten szent orszagat voltak hivatottak felszabaditani a gonosz hitetlen poganyok kezei alol, es az igy nyert kereskedelmi utak, aranybanyak, teruletek, es hajozasi utak, na meg a pogany rabszolgak eladasa az teljesen mellekes volt, es dehogy volt az uralkodo reteg igazi celja... Eljen a vallas, es Isten szent akarata.
    Masfelol meg meg annyit mondanek, vitazni csak olyannal erdemes aki nyitott a vitara, sertesre sertesre valaszolni, csak meg tobb haragot, es elharapodozast jelent. Vesztett ugyet megnyerni nem lehet. Csak ugy ha lemondasz az allaspontodrol, es engedsz, igazat adsz a masiknak.

    VálaszTörlés

Blogarchívum